Flottielje Routes in Turkije
 

Het flottielje programma is uniek, elk jaar zijn er weer nieuwe flottielje routes!
De thuisbasis is Marmaris en er is een grote keuze van 8- en 15-daagse zeiltochten in Turkije maar ook in combinatie met de Griekse eilanden. Het is ook mogelijk om twee 8-daagse routes te combineren tot een afwisselende 15-daagse zeilroute.


Vanaf de vertrekhaven is de groene oost route en de wat ruigere westroute mogelijk. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke zeilroutes met een weekomschrijving.

Elke route heeft zijn bijzonderheden:

  • De 15 daagse Göçek / Fethiye route is speciaal in de schoolvakanties. De afstanden zijn korter, er worden meerdere zwemstops gemaakt en is daardoor dus erg kindvriendelijk. Het is ook mogelijk om de dagafstanden langer te maken. De baai van Fethiye is erg groot en heeft heel veel mooie plekjes.
  • Wil je meer cultuur, dan kan je kiezen voor de 15 daagse Knidos / Symi route. Deze route is zeer afwisselend en met langere en kortere trajecten. Uiteraard is er veel cultuur in Knidos en op Simi (Gr.) De scootertocht naar de Panoramitis baai mag je zeker niet overslaan!
  • De Gökova special heeft als hoogtepunt English Harbour. De route heeft wat langere dagtrajecten maar is zeer bijzonder door mooie pekken als Buyuk Cati.

Kortom er is heel veel mogelijk, kijk hieronder snel naar de afwisselende routes.
De vertrekdata zijn te vinden onder het kopje tarieven.

flottielje turkiej

 

flottielje turkije

 

flottielje turkije  

 

flottielje turkije

 

zeilen turkije