Een zeilvakantie met schipper aan boord betekent:

Oftewel, een zorgeloze zeilvakantie op uw eigen gehuurde zeilboot  (eigen scheepshut) met een schipper die u naar de mooiste baaien en haventjes brengt. Zeilervaring is niet vereist. Er zijn diverse mogelijkheden, flottielje en bareboat.


Een schipper huren is ideaal voor mensen met weinig zeilervaring of nog niet voldoende vertrouwen. Deze optie is een uitkomst voor diegenen die meer tijd over willen houden voor zwemmen, snorkelen of gewoonweg willen ontspannen met een glas wijn en een goed boek.


Met een bemande zeilvakantie is het aan u hoeveel of hoe weinig u zelf wilt doen aan boord. U kunt ook profiteren van de lokale kennis van de schipper die u naar de beste restaurants, mooiste ankerplaatsen en bijzonderste bezienswaardigheden zal leiden.

Ook is het mogelijk om een schipper enkele dagen in te huren, als u twijfelt of uw zeilervaring voldoende is om zelfstandig te varen. De schipper helpt u op weg naar zelfstandigheid en uw zeilkennis weer op te frissen.

Indien u kiest voor flottielje bieden wij de unieke mogelijkheid dat de schipper na het varen van boord gaat en dat u met u familie of vrienden van uw eigen privacy kunnen genieten. De schipper is alleen aan boord tijdens het varen en zal zorgen dat u veilig en wel in de volgende aanlegplek komt.

Indien u kiest voor bareboat bepaalt u zelf uw route en dagindeling, de schipper blijft bij u aan boord en zal in een eigen hut verblijven. Er moet dan bij de keuze van het schip rekening met de schipper gehouden worden.

Dit is een unieke mogelijkheid om van een onbezorgde zeilvakantie te genieten. Wie weet wordt u aangestoken met het "zeilvirus" en zien we u de volgende keer terug om een cursus te volgen!

Wij kunnen ook de vliegtickets en transfers verzorgen!

zeilen turkije

 

zeilvakantie turkije

 

zeilvakantie turkije

 

zeilvakantie turkije