Ga u mee op vakantie? Een aantal dagen genieten op een klassiek houten zeiljacht, een zeilvakantie in de zon op een azuurblauwe zee. Heerlijk eten met een goed glas bier of wijn terwijl u kijkt naar een zonsondergang. Lekker zonnebaden of genieten van een goed boek. Paradijselijke baaitjes bezoeken, met misschien zelfs spelende dolfijnen voor de boeg. Gaat u mee?


De Zeilvakantiesite richt zich op een breed publiek, leeftijd of zeilervaring doet er niet toe. Wij onderscheiden ons door de gezellige sfeer, de luxe verzorging en de persoonlijke touch. Zeilervaring is niet nodig. Meezeilen betekent puur genieten.

 

          

 

Een ontspannen week aan boord gaat een beetje als volgt. Onze chauffeur haalt u op van het vliegveld. Hij brengt u naar het zeiljacht waar u door de kapitein en zijn crew wordt ontvangen in de opstaphaven. Na het welkomstdrankje worden de zeilen gehesen, want de havens zijn wel aardig, maar de zon onder zien gaan in een prachtige baai met een verlaten strand is van een heel ander kaliber. De volgende dag, na een frisse duik in de azuurblauwe zee en een uitgebreid ontbijt, wordt het anker gelicht om al zeilend de kusten verder te ontdekken.

We bieden deze zonnige zeiltochten (ook wel blue cruise genoemd) aan in het gehele Middellandse zeegebied. Onze schepen bevinden zich in Griekenland, Turkije, Kroatië, Spanje en Italie. De mediterranee is één van de mooiste gebieden ter wereld en ideaal voor een meezeilvakantie.

Stel uw groep samen en maak uw wensen kenbaar.

Wij zorgen voor de rest. U kunt uitstapjes aan land maken, winkelen in haventjes, het kan allemaal.

Elke dag op een andere bestemming zonder uw koffer uit te pakken.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van een cruise-vakantie!

De bemanning aan boord zal uw groep verwennen! Cruisen met de Zeilvakantiesite is genieten en ontdekken…

Kortom een week of twee weken lang tijdelijk tijdloos zijn.....