Een meezeilvakantie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gezellige vakantie, samen met anderen. Meezeilen betekent dat je als vriendengroep, gezin of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht.

Aan boord kan je de vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper en zeil langs prachtige eilanden op azuurblauw water.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

        


Wie weet worden er tijdens deze fantastische meezeilvakantie wel dolfijnen gespot. Alles is mogelijk en het zal niet de eerste keer zijn dat ze voor de boeg meezwemmen. Aan boord is er een schipper aanwezig. Natuurlijk mag u zelf ook actief meezeilen en helpen bij het uitzetten van de route, het hijsen van de zeilen, of even het gevoel ervaren als "kapitein" achter het roer. Wilt u liever op het voordek zonnen of een boek lezen, geen punt, het is uw vakantie en genieten staat voorop.

Als u nog nooit heeft gezeild, maar wel nieuwsgierig bent naar het leven aan boord, dan is een meezeilvakantie zéér geschikt voor u. Wilt u weten wat de groepssamenstelling is, vraag het ons gerust even.

Boek alleen of met je partner!

Elke meezeilvakantie met de Zeilvakantiesite is anders. Elk gezelschap heeft van dag tot dag verschillende wensen, ten aanzien van activiteiten of excursies die te ondernemen zijn en de te bezoeken plaatsjes langs de kust. De kapitein houdt hier rekening mee. Elke dag wordt er besproken wat er mogelijk is en met z'n allen stelt u de ideale zeilvakantie samen.

Wij noemen dat "Absolute Freedom!" 

Meezeilen is genieten, meezeilen is betaalbaar, meezeilen is ontdekken…Meezeilen is Ervaren.... 


 

 

 

zeilen turkije